okvir
Leoni Art Glass
+386 31 759 590

Unikatno taljeno steklo v kombinaciji z idrijsko čipko
Blagovna linija Leoni je obogatena z novo kolekcijo unikatnih steklenih del, v prepletu z idrijsko čipko, oblikovalke Tine Koder Grajzar.
Vsekakor lepo in unikatno darilo za še tako posebno priložnost.
Kristalna palača
Naše izdelke lahko sedaj občudujete tudi v Kristalni palači v Ljubljani.
Novejše objave >
Darilni program
Vam je izbira primernega unikatnega darila za vase domace, prijatelje ali poslovne partnerje vedno znova izziv? Pestra kolekcija unikatnih steklenih daril vam ponuja.
 
V arhitekturi
Se pripravljate na prenovo ali na novo opremljate vas dom ali poslovne prostore? Unikatno oblikovano fuzijsko steklo prostoru vnese edinstvenost in carobnost po vasi zelji.
 
Na jedilni mizi
Fuzijsko steklo in način njegove izdelave omo-gočata oblikovanje naj-razlicnejsih oblik, barv in tekstur kroznikov, skled, pladnjev . Zakaj se ne bi odločili za izvir-no podobo domace mize, poslovnega prostora ali restavracije?
 
Kultura bivanja
Fuzijsko steklo lahko zaradi tehnologije obdelave uporabimo v razlicne namene. Kjer drugih materialov ne morete prisiliti, da bi se ukrivili in ustvarili mehke oblike, lahko fuzijsko steklo oblikujete na izvirne načine
 
Nakit
V ateljeju stekla Leoni ga lahko po vasih zeljah ukrivimo po ze pripravljenih modelih.
 
RA d.o.o., Leoni Art Glass,  Uraničeva ulica 18, 1000 Ljubljana, Slovenija,    tel.: +386(0)31 75 95 90, e-mail: ra@telemach.net,  Facebook