okvir

VPRAŠANJA

 
bmla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vprašanje:

Gospa Mija

Ogledala sem si vašo stran in naj pohvalim pestrost izbora. Še posebej mi je vseč tista zelena skleda.
Pa k vprašanju. Imam manjšo predelno steno ( 180cm* 110 cm) iz opaža, ki deli kuhinjo od jedilnice. Nameravam odstraniti to steno in bi jo želela nekako nadomestiti saj bi prostor brez nje izgledal preveč odprt. Ob renovaciji bom tudi zamenjala barve sten in sicer v svetlo rumeno barvo. Pohištvo imam sicer v barvi bukve.
Kaj mi predlagate oziroma če se tako veliko steno sploh da narediti?

Hvala za odgovor,
Milica Jaklin

Odgovor:

Spoštovani gospa Mija!

Hvala vam za vašo pošto in zaupanje.

če smo vas dobro razumeli je prva mera :180 cm dolžina stene, druga: 110cm pa višina stene. Zaradi velikosti peči, ki omogoca taljenje stekla v velikosti 160cm* 100cm, vam predlagamo sledečo resitev. Izdelamo lahko dva kosa velikosti 90 cm* 100cm, ki bi jih vpeli med 3 stebričke. če bi spodaj pustili nekaj centimetrov prostora, bi prišli na obstoječo višino 110 cm. Ti stebrički so lahko kovinski ali pa leseni. Ker ste omenila, da imate pohištvo v barvi bukve bi morda lahko dali izdelati okvir z dvema odprtinama v katere bi vstavili fuzijski šipi.

Z veseljem vam pošljemo našo oblikovalko, da bosta skupaj poiskali rešitev in izbrali barve ter vzorec, ki bi vam bil vseč.

Lep pozdrav, Leonida Justinek
< Nazaj
RA d.o.o., Leoni Art Glass,  Uraničeva ulica 18, 1000 Ljubljana, Slovenija,    tel.: +386(0)31 75 95 90, e-mail: ra@telemach.net,  Facebook